A fűnyírás, újravetés, öntözés és a trágyázás olyan munkák, amelyeket rendszeresen el kell végezni, ha természetes pázsitod van. Vannak, akik ezeket a munkákat pihentető hobbinak találják, ha te is nehezen szánod rá magad a fenti munkálatokra a WOWO műfű a legjobb választás számodra a kertedben. A WOWO műfű gyönyörűen fog kinézni minden évszakban, és minimális karbantartást igényel, hogy kiváló állapotban tartsd.

Vajon a műfű valóban teljesen karbantartásmentes?

Elvileg azt mondhatjuk, hogy a műfű karbantartásmentes. A műfű élettartamának meghosszabbítása érdekében azonban néhány apróbb és egyszerű karbantartási feladat elvégzését javasoljuk.

Mindig ügyelj arra, hogy a lehető leghamarabb távolítsd el a lehullott gallyakat és leveleket a műfűről vagy környékéről.

Vannak háziállataid?

Nem probléma, egyszerűen távolítsa el a székletet és öblítsd le langyos vízzel. Minden egyéb szennyeződés eltávolítható kerti slaggal vagy nagynyomású mosóval.

Forró tárgyak és a műfű

Vedd figyelembe, hogy minden forró tárgy, például cigarettacsikk vagy grillező égési sérülést okozhat a műfüvön. Győződj meg arról, hogy megtettél minden szükséges intézkedést, hogy ez ne forduljon elő.

Ezek a tippek lehetővé teszik, hogy műfüved mindig kiváló állapotban legyen.