A minőség mindenek felett

WOWO műfüvek a világ egyik legnagyobb műfű termék gyártójától. Minden terméket alaposan tesztelnek, és megfelelnek minden vonatkozó minőségi és fenntarthatósági kritériumnak. A  WOWO műfű gyártója egy környezettudatos vállalat, és élen jár a legjobb műfű iparági technológiák kidolgozásában.

A magas minőség nem lehet kérdés, ezért termékeink nagy része a  TenCate fonalból készül. Ez a csúcsminőség alapja most és a jövőben is.

WOWO műfű gyártás

Modern gyártástechnológia 

A robottechnológiát alkalmazó automatizált gyártóberendezés garantálja a műfű minőségét és a portfólió sokszínűségét. A  csúcstechnológiás gépek különböző fonalakat kombinálnak, és beállítják a szálak hosszát és sűrűségét, hogy egyedi termékeket állítsanak elő. Minőségellenőrzési rendszerünk biztosítja, hogy műfüveink a legjobb minőségben készüljenek el.

WOWO műfű robot karok

20 Éve a piacon

A WOWO műfű brand mögött a WOOPLA gondozásmentes kültéri burkolatok terén felhalmazott több mint 20 éves tapasztalata áll. 

WOOPLA a MINŐSÉG nem ígéret hanem TÉNY.

A legmodernebb gyártási folyamatok – egybecsomagolva.

Fenntartható termékeket állítunk elő, Kültéri burkolataink hosszú élettartamúak és újrafeldozgozhatók. Figyelembe vesszük a körforgásos gazdaság lehetőségeit a gyártás első pillanatától kezdve. A holisztikus rendszerkoncepciónak megfelelően vállalatunkban más termelési folyamatokat is összekapcsolunk.

Nem csak nagyszerű termékeink vannak. Olyan márkákat építünk melyekben megbízhat. WOWO™, WPC DECK®, WOW™, GOODWOOD®, WOODBE®.

WOWO műfű a minőség garanciája - WPC DECK - WOOPLA